Rólunk

Cégünk 2011 augusztusában alakult, elsősorban fogyasztói termékek áruházláncok, kiskereskedelmi hálózatok számára történő gyártásra. A cégtulajdonosok és hatékony csapatunk több évtizedes gyártói rutinnal rendelkezik a csomagolástechnikában, ezért a piacon fellelhető egyedi igényekre is megfelelő megoldást tudunk adni.

Vállalatunk különböző, elsősorban élelmiszeripari termékek retail vagy private label csomagolását végzi, pl. fűszerek, ételízesítők, levesek, kakaó, más élelmiszer porok, édesítőszerek, keverékek, olajos magvak, chips, puffasztott termékek szerepelnek a gyártásunkban. Emellett egyedi, akár nem élelmiszer termékek csomagolását, összecsomagolást, címkézést vagy logisztikai komissiózást, bérraktározást is vállalunk.

2013 januárjától, Budapesten is kialakítottunk egy, a modern élelmiszeripari előírásoknak megfelelő üzemet. Az üzem alkalmas magas minőségű csomagolástechnikától kezdve a kézi csomagolású, kis szériás termékek elkészítésére is. Központi elhelyezkedése miatt a vidéki megrendelőink is szívesen veszik igénybe - a Budapest környékén lévő áruházakba történő kiszállítás gazdaságossága miatt.

Gépparkunk modern, minden igénynek megfelelő csomagológépekből áll, emellett folyamatos bővítéseinknek köszönhetően tovább tudjuk szélesíteni az általunk csomagolt termékek körét, a csomagolóanyagok típusait.

A tevékenységünk bővítése érdekében szükségessé vált a csomagoláshoz kapcsolódó további eszközök beszerzése is, ezért az üzemünkbe por és folyadékkeverő gépet, illetve fűszer és terményőrlő berendezést is vásároltunk. Így további szolgáltatásként keverni, őrölni ill. ezeket csomagolni is tudjuk a jövőben.

Az üzem teljes felszereltséggel képes bármilyen kiskereskedelemben kapható por vagy folyadék alapú termék elkészítésére és csomagolására. Megrendelőink között szerepel cukor, rizs, olajos magvak, pudingok, édesítőszerek, bio termékek, fűszerek, cukrászati segédanyagok, konyhai segédanyagok gyártatása. Termelésünk alkalmas gluténmentes vagy más allergén anyag mentes csomagolásra is.

Minősítéseink és tanusítványaink:

  

 

Várjuk az Ön megtisztelő megkeresését is!

  

Üdvözlettel

 

Tulajdonosok

 

 

 

ELÉRHETŐSÉG:

 

Kerda Kft.

Mansfeld Péter u. 27

1211 Budapest 

Telefon: +36 1 278 0516 Fax: +36 1 278 0517