Tevékenységünk

 

GÉPI CSOMAGOLÁS

 

Korszerű, a 21. század technológiáját reprezentáló csomagoló gépeinkkel minden élelmiszer illetve élelmiszer alapanyagot becsomagolunk, amely por, kristály, granulátum, kis és nagy szemcsés állagú vagy folyékony halmazállapotú. 

Csomagológépeink 5 g-tól 3 kg-ig bármilyen töltőtömegű csomagot képesek előállítani. Kapacitásunk akár a percenkénti 100 darabot is elérheti, tehát az igazán nagy csomag mennyiségeket is felelősséggel elvállaljuk.

 

KÉZI CSOMAGOLÁS

 

Van úgy, hogy különleges a csomagolóanyag, hogy nagyon érzékeny a termék vagy bonyolult a csomag, esetleg nagyon kicsi darabszámot kell becsomagolni. Ilyenkor gyakorlott kézi csomagoló munkatársainkon a sor.

 

Szakértelmük a garancia, hogy minden nem gépesíthető csomagolási feladatot sikeresen végzünk el a babérlevéltől a díszdobozos ajándéktárgyakig. 

 

CSOMAGOLÁSTECHNIKAI TANÁCSADÁS

Nem tudja, hogyan oldja meg a csomagolással kapcsolatos problémáját?
Ami Önnek probléma, nekünk egy lehetőség, hogy kreatívak legyünk. Több évtizedes tapasztalatunk a csomagolás terén garantálja, hogy kielégítő és gazdaságos megoldást dolgozunk ki az adott feladatra. Kiváló referenciákkal rendelkező, művészi színvonalon dolgozó profi csomagolóanyag tervező grafikus hátterünk is rendelkezésre áll, amennyiben a kreatív feladatok megoldására is minket kérnek fel.

 

KEVERÉS

Nagy teljesítményű keverőüzemünkben por alapú keverékeket tudunk előállítani a legkülönfélébb összetevőkből. Gépeink képesek a porkeverékre folyékony halmazállapotú anyagokat felvinni és homogenizáltan elegyíteni.

Amennyiben a végtermékre vonatkozó elképzelésekkel vagy elvárásokkal keresne fel minket, úgy a receptúrát is kifejlesztjük Önnek, hisz ebben is több évtizedes gyakorlatunk van.

 

ŐRLÉS

Terméke túl nagy szemű, túl szemcsés vagy túl durva? Esetleg egészben van, de darálva szeretné?

Nem probléma! Őrlő üzemünk rendelkezésére áll. Mindenfajta élelmiszer őrlését meg tudjuk oldani a leggyakoribb szemcseméretekben. Kis szériát, kis mennyiséget is hatékonyan tudunk elvégezni – a durva szemcsétől a por állagúig.

Amennyiben nem tudna dönteni, kollégáink segítenek Önnek a terméke számára megfelelő szemcseméret kiválasztásában.

 

EGYEDI ÉLELMISZEREK FEJLESZTÉSE

A Kerda Kft. vállalja egyedi élelmiszerek, elsősorban (por)keverékek fejlesztését és előállítását. Specialitásunk a kényelmi termékek (pl. instant kávé, tea, kakaó, puding, stb.), a speciális táplálkozást segítő termékek (szénhidrátmentes, laktózmentes, gluténmentes, paleo), étrendkiegészítők (fehérjekészítmények, vitaminok, stb.) . Ötletét, fejlesztési igényeit személyes megbeszélésen tudjuk egyeztetni, a kért termékről költségkalkulációt, teljes dokumentációt, receptúrát, gyártmánylapot készítünk. Javaslatot teszünk a termék csomagolására, design elemeire. Szerződött grafikusunk a teljes megjelenést is megtervezi az Ön számára. Mi megvalósítjuk az elképzeléseit, Önnek csak az értékesítés lesz a feladata. A fejlesztett termékek vonatkozásában titoktartási megállapodást kötünk, így az Ön terméke hosszútávon is a sajátja marad.